Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím
NABÍDKA:

PROČ NAKOUPIT U NÁS:
NOVINKY E-MAILEM:
Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu a získejte 7% slevu na zelené potraviny a 2% slevu na vše ostatní.

Email:  

JSME NA FACEBOOKU:

Chráníme vaše osobní údaje

Nakládáme s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jsme registrováni na Úřadě pro ochranu osobních údajů pod číslem 00056186.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, jsou využita pro úkony přímo související s vaší objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů a slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci a zpracovatel dotazníku spokojenosti. Osobní údaje zákazníků jsou předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží, či zjištění zákaznické spokojenosti. Zasílání Dotazníku je možné kdykoliv zrušit. Pro marketingové účely jsou použita pouze s vaším výslovným souhlasem.

Cookies

Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto někdy umísťujeme na váš počítač , tak jako ostatně většina velkých internetových stránek.

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítače nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Jak se cookies používají?

- Ke správné funkci stránek
Napřiklad pro správnou funkci nákupního košíku.

- K anonymnímu statistickému zaznamenání
Při každé návštěvě našich stránek si analytický software ukládá anonymní cookies. Ty pomáhají zjišťovat, kolik uživatelů chodí na tento web opakovaně. Lépe tak chápeme, jak se čtenáři na našich stránkách chovají, čemu dávají přednost a co je zajímá.
Tato informace je zcela anonymní a není nijak spojená s registračními informacemi.

- K reklamním účelům
Některé cookies vytvářejí inzertní systémy. Jejich pomocí zjišťují, kolik lidí vidělo určitou reklamu nebo kolik z nich ji vidělo opakovaně.
Reklamní systémy mají vlastní zásady ochrany osobních údajů, tento web tyto cookies nedokáže číst ani zapisovat.

- Jiné
Jiné cookies zas slouží k lepšímu cílení reklamy podle chování uživatelů (remarketing). Jde o anonymní data, která nemají vazbu na jiné typy cookies. Tyto údaje může využívat na svých stránkách společnost Google.

Jak upravit využívání cookies

Využívání cookies lze upravit podle toho, jak potřebujete (např. je můžete vymazat). Podrobné informace uvádí stránky aboutcookies.org. Můžete vymazat všechny cookies, které jsou již na vašem počítači a většina prohlížečů také nabízí možnost zabránit tomu, aby byly cookies na váš počítač ukládány. Pokud však tuto možnost využijete, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě daných stránek a nelze ani vyloučit omezení některých služeb a funkcí stránek.

Odhlášení e-mailového zpravodaje

Odhlášení e-mailového zpravodaje můžete provést z jakéhokoliv emailu, který vám přijde. V každém je odkaz na odhlášení.

Máte dotaz?

Nebo se chcete zeptat na něco jiného, případně vyjádřit svůj názor? Potom nás kontaktujte viz kontakt.










Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů