Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím
NABÍDKA:

PROČ NAKOUPIT U NÁS:
NOVINKY E-MAILEM:
Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu a získejte 2% slevu na vše.

Email:  
Souhlasím s OOU

JSME NA FACEBOOKU:

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které získáváme prostřednictví tohoto webu zpracovává provozovatel tohoto webu Zdeněk Janda, IČ: 16114141 , se sídlem Náchodská 787, Praha 9, email: info@greenvital.cz (dále jen jako Správce) dle dále uvedených podmínek. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Zákonný důvod zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy mezi Vámi a správcem nebo pro provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“).

Rozsah zpracování osobních údajů

Správce bude zpracovávat vaše osobní údaje v rozsahu, v jakém jste je poskytli v souvislosti s poptávkou či objednávkou zboží, případně při registraci k emailovému newsletteru.

Od návštěvníků webu bude zpracovávat statistické údaje pomocí souborů cookies.

Účel zpracování osobních údajů

Poptávka, objednávka
Účelem zpracování Vašich osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem či provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy.
Za účelem provedení platby (předáváme osobní údaje poskytovateli služeb ohledně zpracování plateb).
Za účelem doručení zboží smluvními dopravci předáváme vaše osobní údaje České poště, nebo společnosti PPL.
Za účelem provádění zákaznické soutěže.

Odběr Novinek Údaje, které jste zadali při přihlášení k odběru novinek pak budou použity pro upozorňování na nové zboží, příslušenství k vámi zakoupeným výrobkům a další marketingové aktivity kolem webu.

Cookies Správce zpracovává údaje získané pomocí cookies pro získání informací o návštěvnosti a chování návštěvníků na webu pro vylepšení fungování samotného webu.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

Doba uložení osobních údajů

Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje správcem uloženy, je do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů (pro tento účel zpracování).

U údajů, které nařizuje zpracovávat naše zákonná povinnost pak minimálně po dobu, kterou tyto právní předpisy požadují.

Další příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje může za účelem zpracování domluvené služby předat svým spolupracovníkůma a subdodavatelům, kteří poskytují vhodné záruky a kteří budou dostatečně chránit vaše práva a osobní údaje.

Google Analytics - služba, která umožňuje analýzu našeho e-shopu. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

Sklik - Tato služba je marketingovým nástrojem, který nám umožňují nabízet naše služby novým nebo stávajícím zákazníkům. Poskytuje je společnost Seznam. Aby služby fungovali správně, využívají cookies

Adwords - Tato služba je marketingovým nástrojem, který nám umožňují nabízet naše služby novým nebo stávajícím zákazníkům. Poskytuje je společnost Google. Aby služby fungovali správně, využívají cookies.

Heureka - Zasílání dotazníku spokojenosti. Pro marketingové účely jsou použita pouze s vaším výslovným souhlasem.

Vaše osobní údaje dále mohou být poskytnuty provozovatelům následujícch služeb: Adsense, DropBox, správci domén, spediční společnosti (např. PPL, Česká pošta, Zásilkovna, a další), případně dalším.

Pokud využíváte náš web, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb.

Práva subjektu údajů

Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.

Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.

Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů je ale nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy a bez poskytnutí Vašich osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce splnit.

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
-požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
-požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Cookies

Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto někdy umísťujeme na váš počítač , tak jako ostatně většina internetových stránek.

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítače nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Jak se cookies používají?

- Ke správné funkci stránek
Napřiklad pro správnou funkci nákupního košíku.

- K anonymnímu statistickému zaznamenání
Při každé návštěvě našich stránek si analytický software ukládá anonymní cookies. Ty pomáhají zjišťovat, kolik uživatelů chodí na tento web opakovaně. Lépe tak chápeme, jak se čtenáři na našich stránkách chovají, čemu dávají přednost a co je zajímá.
Tato informace je zcela anonymní a není nijak spojená s registračními informacemi.

- K reklamním účelům
Některé cookies vytvářejí inzertní systémy. Jejich pomocí zjišťují, kolik lidí vidělo určitou reklamu nebo kolik z nich ji vidělo opakovaně.
Reklamní systémy mají vlastní zásady ochrany osobních údajů, tento web tyto cookies nedokáže číst ani zapisovat.

- Jiné
Jiné cookies zas slouží k lepšímu cílení reklamy podle chování uživatelů (remarketing). Jde o anonymní data, která nemají vazbu na jiné typy cookies. Tyto údaje může využívat na svých stránkách společnost Google.

Jak upravit využívání cookies

Využívání cookies lze upravit podle toho, jak potřebujete (např. je můžete vymazat). Podrobné informace uvádí stránky aboutcookies.org. Můžete vymazat všechny cookies, které jsou již na vašem počítači a většina prohlížečů také nabízí možnost zabránit tomu, aby byly cookies na váš počítač ukládány. Pokud však tuto možnost využijete, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě daných stránek a nelze ani vyloučit omezení některých služeb a funkcí stránek.

Odhlášení e-mailového zpravodaje

Odhlášení e-mailového zpravodaje můžete provést z jakéhokoliv emailu, který vám přijde. V každém je odkaz na odhlášení.

Máte dotaz?

Nebo se chcete zeptat na něco jiného, případně vyjádřit svůj názor? Potom nás kontaktujte viz kontakt.


V Praze, dne 23. května 2018










Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů